Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

17 Haziran 2012 Pazar

Onlar bizim geleceğimiz

Dün Zonguldak'ta başlayan U 14 Türkiye şampiyonasında Mücadele eden takımımız.İlk maçında İkitellisporu 2 1 yenerek finale yükselmişti.Goller Yiğithan ve Erkin attı.Bugün oynanan maçta ise takımımız Kartalspor ile karşılaştı.Sahadan 3 0 mağlup olarak Türkiye 2.liğini elde etti.İlk kez finale kaldığımız turnuvada ikinci bitirmek bizim için mutluluk vericidir.

Önce  U 19 Türkiye 4.lüğü ve Sonra U 14 ile gelen Türkiye 2.liği son yıllarda altyapıdaki büyük gelişmeyi göstermektedir.Önümüzdeki yıllarda daha cok kulvarda başarılar elde ediceğimizi umuyorum.

Orduspor Alt Yapı Sorumlusu Turgut Kır, U14 takımının Orduspor tarihinde ilk kez böyle bir başarı gösterdiğini söyleyerek, "1. olarak bitiremediğimiz için üzgünüz. Ancak İlk kez alt yapı takımlarımız bu yıl büyük başarı gösterdiği için de mutluyuz.Bu başarıyı oyuncularımız ile birlikte bir baba gibi Alt Yapı'ya verdiği önem ve bu başarının mimarı olan Kulüp Başkanımız Nedim Türkmen'e hediye ediyoruz. Bugün Babalar günü olması dolayısı ile Başkanımıza 1.liği hediye etmek isterdik ama olmadı. Bu başarılar gelecek yıl katlanacaktır."dedi. 

Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen ise, "Babalar gününde bundan daha güzel bir hediye alınamazdı. ben de bu başarıyı Orduspor'a candan gönül veren tüm babalara hediye ediyorum. Alt yapı'ya desteğimiz bu yıl katlanarak sürecek."diye konuştu.

Başkanımız altyapıya çok önem veriyor bunu altyapıya yeni binalar yapılmış suan içinde fitness salonu yapılacaığı duyrulmuştur.Başkanımız bu yılda sene başında amatör spor klüperine malzeme konusunda yardımda bulunmuş.Her zaman altyapıya destekte bulunmuştur.



                                                                                 U 14 takımımız



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder